تفاوت مرطوب کننده‌ و آبرسان‌

تفاوت مرطوب کننده‌ و آبرسان‌-فروشگاه اینترنتی ماینودرم

بسیاری از افراد گمان می‌کنند محصولات مرطوب کننده و آبرسان تفاوتی با یکدیگر ندارند. در این مطلب سعی کردیم به زبانی ساده تفاوت مرطوب کننده‌ و آبرسان‌ را بررسی کنیم.

مرطوب کننده‌ها و آبرسان‌ها (هیدراتاسیون‌ها)، هر دو در تهیه مواد مغذی مورد نیاز پوست بسیار مهم هستند، دانستن تفاوت بین این دو به شما کمک می‌کند تا براساس نوع پوست خود، بهترین انتخاب را داشته باشید.

از هر دوی این محصولات برای مقابله با خشکی و کمبود آب بدن، نشانه های زودرس پیری و آسیب‌های محیطی استفاده می‌شود و تفاوت مرطوب کننده‌ و آبرسان‌ در نحوه دستیابی به این نتایج است.

چه زمانی از مرطوب کننده استفاده کنیم و چه زمانی از آبرسان؟

همانطور که گفتیم، هردوی این محصولات باعث افزایش سطح رطوبت پوست می‌شوند اما مواد تشکیل دهنده و بافت آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. بدون شک آب نقشی اساسی در سالم ماندن پوست، صافی و براقی آن دارد و همه راه‌های مراقبت از پوست با محصولاتی که نوید دهنده آبرسانی و رطوبت رسانی پوست هستند، امکان پذیر است.

در صورت سالم بودن سد محافظتی لیپیدی پوست، رطوبت مورد نیاز پوست به صورت طبیعی حفظ می‌شود اما در بیشتر موارد بنا به دلایل مختلف، این اتفاق رخ نمی‌دهد و پوست خشک و کم آب یا به اصطلاح دهیدراته می‌شود.

در پوست خشک (Dry Skin)، چربی لازم برای جلوگیری از تبخیر آب طبیعی پوست، تولید نمی‌شود و آب پوست تبخیر شده و پوست شکننده می‌شود. در چنین شرایطی باید از مرطوب کننده استفاده کرد.

پوست‌ دهیدراته، به پوستی گفته می‌شود که از رطوبت کافی برخوردار نیست. دهیدراته شدن پوست حتی در افراد دارای پوست چرب نیز اتفاق می‌افتد و با وجود برخوردار بودن از سد محافظتی لیپیدی، باز هم دچار کم آبی پوست می‌شوند. در چنین مواقعی باید از آبرسان استفاده کرد.

۱- مرطوب کننده پوست چیست؟

مرطوب کننده‌ها معمولا شامل روغن‌ها و واکس‌ها و عصاره‌های گیاهی هستند. وظیفه این محصولات ترمیم سد لیپیدی پوست است.

مرطوب کننده‌ها با ایجاد یک لایه روغنی محافظتی مصنوعی روی پوست، از تبخیر رطوبت طبیعی و ذاتی پوست جلوگیری می‌کنند. استفاده از روغن‌های گیاهی و یا موم‌های چربی در این محصولات، علاوه بر حفظ رطوبت پوست، باعث تغذیه پوست می‌شود.

مرطوب کننده به معنای به دام انداختن و آب بندی در رطوبت برای ایجاد سد محافظ پوست، جهت جلوگیری از خروج آب از پوست و نرم و صاف نگه داشتن پوست است.

 

کرم مرطوب کننده و مغذی پوست های بسیار حساس(صورت و بدن)

کرم مرطوب کننده و مغذی پوست های بسیار حساس

۲- هیدراتور یا آبرسان چیست؟

هیدراتاسیون به مقدار آب درون سلول‌ها گفته می شود. این آب درون سلولی می‌تواند نور را منعکس کند.

بنابراین در صورت خارج شدن آب و کم آب شدن سلول‌ها، سلول‌های پوستی شکسته شده و این امر منجر به پیری پوست می‌شود.

هنگامی که پوست شما کم آب می‌شود، لازم است برای جلوگیری از پیری پوست و ایجاد چین و چروک، از آبرسان‌ها استفاده کنید.

هنگام استفاده موضعی از هیدراتور‌‌ها، به سلول‌های پوست خود آب تزریق کرده و توانایی پوستتان را در جذب رطوبت و مواد مغذی افزایش می‌دهید.

به طور کلی آبرسان‌ها در جذب رطوبت اضافی به پوست بسیار موثر هستند ولی در هیچ محصولی از آب رسان به تنهایی استفاده نمی‌شود. زیرا آبرسان‌ها به سرعت از روی پوست تبخیر می‌شوند. برای اثر بخشی بهتر و رفع این مشکل، یک روغن یا ترکیب سبک روی آب رسان وجود دارد.

تاثیر آب برای تامین رطوبت مورد نیاز پوست

نوشیدن مرتب آب می‌تواند باعث کاهش چین و چروک‌های پوستی شود. اما این نکته را در نظر داشته باشید که آب به تنهایی نمی‌تواند رطوبت پوست را حفظ کند.

بعد از استحمام آب باقی‌مانده روی بدن تبخیر می‌شود و به همراه آن چربی طبیعی پوست نیز از بین می‌رود. در حقیقت، هرچه بیشتر پوست‌تان را بدون استفاده از مرطوب کننده و یا کرم آبرسان پوست بشویید، پوست شما بیشتر خشک می‌شود.

 

← در کرم‌های آب رسان از ترکیباتی مثل گلیسرین، هومِکتانت ( ترکیبات جاذب رطوبت ) و هیالورونیک اسید استفاده می‌شود.

← برای تاثیر بهتر، بعد از استفاده از کرم‌های آب‌رسان، بلافاصله از یک کرم مرطوب کننده مناسب استفاده کنید.

← علائم ظاهری پوست خشک: پوسته پوسته شدن، چروک، کدر و یا حتی تیره تر شدن رنگ پوست.

← علائم ظاهری پوست دهیدراته: کاهش الاستیسیته و نرمی پوست.

 

 

Mineaderm روز به روز در حال توسعه و رشد است تا راهنمای مراقبت از خودمان باشد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. این فیلد الزامی است.

*

code